Vabilo na brezplačni webinar z naslovom: “Workforce empowerment for future challenges”

Vabilo

Sekcija za informatiko v zdravstveni negi (SIZN) in Interesna skupina za zdravstveno nego Mednarodnega združenja za medicinsko informatiko (IMIA-NI) organizirata brezplačni webinar z naslovom: “Workforce empowerment for future challenges”

Webinar bosta častno otvorili predsednica Zbornice-Zveze Monika Ažman in izvršna direktorica Zbornice-Zveze Anita Prelec. Nagovorili nas bodo trije slavnostni govorniki, vsi strokovnjaki s področja informatike v zdravstveni negi:

  • Diane Skiba, bivša predsednica IMIA-NI;
  • Patrick Weber, član predsedstva EFMI-NI (Evropsko združenje za medicinsko informatiko, interesna skupina za zdravstveno nego) in viden član IMIA-NI;
  • Uroš Rajkovič, priznan slovenski strokovnjak na področju informatike.

Sledila bo panelna razprava, kjer bodo Ann Kristin Rotegård, Margie Kennedy, Michelle Honey, Nick Hardiker, Joy Lee, Boštjan Žvanut in vsi udeleženci razpravljali o izzivih opolnomočenja medicinskih sester na področju informatike v zdravstveni negi. V zadnjem delu webinarja bo potekala razprava v manjših skupinah. Ob zaključku bodo predstavljene ugotovitve in predlogi za prihodnji razvoj. Webinar bo potekal v angleščini.

Gre za prvi tovrstni dogodek, ki bo zaradi razlik v časovnih pasovih ponovljen (tj. dve ponovitvi istega dogodka), zato se prijavite na en termin, ki vam ustreza:
29. 9. 2022 ob 20.00
ali
30. 9. 2022 ob 6.30.

Prijave zbiramo do srede, 21. 9. 2022 preko prijavnega obrazca v angleščini: https://forms.gle/dSFbZkR8cXGDN1Qb7.

Spletno povezavo do webinarja bomo prijavljenim posredovali dan pred dogodkom.

Vljudno vabljeni.

Boštjan Žvanut, predsednik SIZN
Ema Dornik, podpredsednica SIZN