AKTUALNO O COVID-19
Register in licence
PORTAL ORGANIZATORJEV

NAROČILNICA – Negovalne diagnoze: Definicije in klasifikacija

Za ogled PDF-ja, kliknite na sliko

Cena: 50€ + stroški pošiljanja

V novi izdaji so bile opravljene spremembe na podlagi povratnih informacij uporabnikov, da bi ugodili potrebam študentov in zaposlenih v zdravstveni negi, ter zagotovili dodatno podporo učiteljem. Dodane so nove informacije na podlagi klinične presoje; vsa poglavja v tej izdaji so revidirana. Knjiga je prevedena v več kot 20 svetovnih jezikov in predstavlja pomemben prispevek v razvoju zdravstvene nege tako v svetu kot v Sloveniji. Knjiga je namenjena tako tistim, ki se šele učijo diagnosticiranja dijakom, študentom zdravstvene nege, kot vsem, ki jim to bogato znanje posredujejo, torej srednješolskim in visokošolskim učiteljem, profesorjem, mentorjem in predvsem zaposlenim v zdravstveni negi, saj pravilno postavljena negovalna diagnoza bistveno prispeva k hitrejšemu okrevanju pacienta in njegovemu boljšemu počutju med samo zdravstveno obravnavo.

Publikacije lahko naročite: informacije@zbornica-zveza.si ali jo pošljete na naslov: Ob železnici 30A, 1000 Ljubljana. Znesku publikacije se doda strošek pošiljanja. Na osnovi naročila vam bomo poslali račun. Po prejetem nakazilu vam bomo naročeno publikacijo s priporočeno pošto poslali na navedeni naslov. Plačilo z gotovino ni možno.