Pomen duhovnosti in duhovne oskrbe za posameznika

Organizator

Delovna skupina za duhovno oskrbo v sodelovanju z Društvom MSBZT Koper

E andrejkapisek@gmail.com
Datum & čas

6/2/2024

15:00

Lokacija

UP Fakulteta za vede o zdravju, Polje 42, Izola, Predavalnica 2 (pritličje)

Poglej na zemljevidu

15.00 - 15.30

Registracija, navodila udeležencem Moderatorja: Maja Praček, Igor Karnjuš

15.30 - 17.00

Pomen duhovnosti in duhovne oskrbe za posameznika Predavateljica: doc. dr. Nataša Mlinar Reljić

Kratka vsebina: Predavanje je usmerjeno v pomen duhovnosti za posameznika. Posebna pozornost bo namenjena vplivu duhovnosti in duhovne oskrbe na življenje, zdravje, bolezen posameznika. Predavanje je namenjeno zaposlenim v praksi zdravstvene in babiške nege. Še posebej tistim, ki jih področje zanima, oziroma se pogosto srečujejo z dilemami duhovne oskrbe pri svojem delu.

17.00 - 17.30

Osvežilni odmor

17.30 - 18.15

Predstavitev prostovoljstva v Gambiji ter dela v Splošni bolnišnici Kanifing v Gambiji. Predavateljice: Študentke dodiplomskega študijskega programa Zdravstvena nega, Milica Sedlarević, Ema Kolenko in Urška Dolenec

18.15 - 18.30

Razprava in zaključek strokovnega srečanja

Splošne informacije

Kotizacija in plačilo
Kotizacija za udeležbo na strokovnem izpopolnjevanju znaša 60 € z vključenim DDV za posameznega udeleženca. Člani SDMSBZT Koper, ki imajo poravnane članske obveznosti, so upravičeni do 100% popusta, polno kotizacijo za člane regijsko društvo krije iz lastnih sredstev oziroma iz naslova plačanih članarin.
V kotizacijo je všteta: organizacija predavanja ter osvežitev v odmoru.
Kotizacijo nakažete na TRR SI 56 1010 0003 4783 613 SDMSBZT Koper, pri Banki Koper z oznako Strokovno srečanje 6. februar 2024.

PRIJAVE
E-prijavnica se nahaja na osnovni strani spletne strani www.zbornica-zveza.si. S klikom na sliko E-prijavnica se odpre nabor izobraževanj, ki se bodo odvijala v naslednjem obdobju. Na želeni termin seminarja se lahko prijavite kot član ali splošno.

Prijava

E-prijava za člane Z – Z

E-prijava za nečlane Z – Z

SPREMENJEN JE NAČIN PRIJAVE NA IZOBRAŽEVANJA
V modulu e-Prijavnica na spletni strani Zbornice – Zveze je spremenjen način prijavljanja na izobraževanje. Dosedanje obvezno potrjevanje e-prijave prek prejete potrditve e-pošte je odslej v primeru uspešne prijave nepotrebno. To pomeni, da sistem ob vnosu e-prijavnice prijavo samodejno tudi potrdi. Prejeta e-pošta je namenjena le preklicu udeležbe oziroma ponovni potrditvi prijave, če slučajno pride do neuspešne potrditve prijave.

Ob registraciji potrebujete člansko izkaznico in licenčno številko.

Udeležba je omejena na 80 udeležencev.

ODJAVE
V primeru, da ste se na strokovno izobraževanje prijavili, prijavo potrdili, a se zaradi opravičenih razlogov strokovnega izobraževanja ne morete udeležiti prosimo, da se odjavite najkasneje do 5. februarja na e-naslov: andrejkapisek@gmail.com.
V kolikor se do navedenega datuma ne boste odjavili, vam bomo ne glede na članstvo v SDMSBZT Koper zaračunali 50 % vrednosti kotizacije.
S pravočasno odjavo omogočate prijavo drugim zainteresiranim članom.

Dodatne informacije

Za dodatne informacije se obrnite na andrejkapisek@gmail.com