Komunikacija v zdravstveni negi

Organizator

Društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Pomurja

T 031 354 123 E dragica.josar@gmail.com
Datum & čas

19/4/2022

15:30

Lokacija

V prostorih DMSBZT Pomurja, Lendavska 5 a, Murska Sobota; 3. nadstropje

Poglej na zemljevidu

15.30 - 16.00

Registracija

16.00 - 16.05

Pozdravni nagovor predsednice DMSBZT Pomurja

16.05 - 17.00

Učinkovita komunikacija v zdravstveni negi

Kako zlahka umiriti svoje misli in ostati v pozitivnem čustvenem stanju? Stanko Lipič, NLP Coach in Mojster Praktik hipnoze

17.00 - 17.50

Piramida uspeha - kako in na kakšen način odkrijemo problem in na katerem nivoju se ga lotimo Stanko Lipič, NLP Coach in Mojster Praktik hipnoze

17.50 - 18.40

Zakaj coaching ni terapija in zakaj prinaša tako odlične rezultate? Stanko Lipič, NLP Coach in Mojster Praktik hipnoze

18.40 - 19.00

Razprava in zaključek

Splošne informacije

Stanko Lipič je soustanovitelj in vodja Centra Anima, NLP Coach, ki se ukvarja tudi s hipnozo in regresijo.

Vodi delavnice s področja osebne – poslovne rasti, raziskovanja in razvijanja človeških virov, potencialov in talentov.

Svoje poslanstvo je našel v vodenju ljudi do njihovih ciljev, sanj, do tja kamor želijo priti, a pogosto ne najdejo poti, ne najdejo motivacije, notranjih virov (lastnosti) ali notranje moči. Zadnjih 20 let je namenil raziskovanju različnih filozofij, metod in tehnik za osebno rast. Sedem let se že intenzivno izobražuje na področju NLP-ja (nevrolingvistično programiranje), najprej na NLP Inštitutu pod vodstvom Milana Vujasinoviča, nato pa še na Mastermind Akademiji pod mentorstvom dr. Aleksandra Šinigoja.

Na NLP Inštitutu je uspešno zaključil izobraževanje za NLP Praktika in NLP Coach Praktika, končal izobraževanje za NLP Master Coacha, končuje pa tudi program za NLP Mojstra.

Na Mastermind Akademiji si je najprej pridobil certifikat in licenco za Hypnotic Practitionerja s strani dr. Richarda Bandlerja, nato še enkrat uspešno zaključil NLP Praktika (tudi z licenco dr. Richarda Bandlerja), pred kratkim pa tudi program NLP Coach.

Svoje znanje je z odkrivanjem sebe poglabljal in nadgrajeval skozi raziskovanje različnih filozofij, avtorjev, modelov in tehnik.

Sedaj se posveča predvsem delovanju in programiranju uma ter raziskuje področje nevro-lingvistike in sodobne nevro-znanosti.

Dodatne informacije

Prosimo, da se prijavite najpozneje do 16. 4. 2022 preko e-prijavnice na spletni strani DMSBZT Pomurja – www.drustvo-mszt-pomurja.si ali preko E- prijave Zbornice –Zveze.
Člani DMSBZT Pomurja imajo 100 % popust (razliko do polne cene kotizacije društvo krije iz lastnih sredstev oziroma iz naslova plačanih članarin.)
Omejitev udeležbe na 35 udeležencev.

Prijava

E-prijava za člane Z – Z

E-prijava za nečlane Z – Z

Dodatne informacije : Dragica Jošar, dragica.josar@gmail.com ali na tel.: 031 354 123

Strokovno izobraževanje je v postopku vpisa v register strokovnih izpopolnjevanj ter vrednotenja za licenčne in pedagoške točke pri Zbornici zdravstvene in babiške nege Slovenije – Zvezi strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije.

Predsednica DMSBZT Pomurja
Dragica Jošar