Strokovna srečanja

Naslov Organizator Datum Canceled
ETIKA IN ZAKONODAJA V ZDRAVSTVU: modul licenca Društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Celje 13.11.2019
Projekt PRIZMA - Preventiva izgorelosti med zdravstvenimi delavci Zbornica zdravstvene in babiške nege Slovenije - Zveza strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije 13.11.2019
Interpretacija EKG zapisa v predbolnišničnem okolju Zbornica zdravstvene in babiške nege Slovenije - Zveza strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije, Sekcija reševalcev v zdravstvu 14.11.2019
Otrok v intenzivni negi in terapiji - I UKC Maribor, Klinika za pediatrijo 14.11.2019
Poklicna etika v praksi zdravstvene in babiške nege - modul licenca Društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Ljubljana 14.11.2019
Strokovna ekskurzija v ESGENA referenčni center bolnišnice Rebro, Zagreb Zbornica zdravstvene in babiške nege Slovenije - Zveza strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije, Sekcija medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov v v endoskopiji in gastroenterologiji 15.11.2019
Kakovost in varnost v zdravstvu: modul licenca Zbornica zdravstvene in babiške nege Slovenije - Zveza strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije 15.11.2019
Učinkovito obvladovanje sprememb Zbornica zdravstvene in babiške nege Slovenije - Zveza strokovnih društev medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov Slovenije, Sekcija medicinskih sester v managementu 15.11.2019
Pogoste in redke nevrološke bolezni Zbornica zdravstvene in babiške nege Slovenije - Zveza strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije, Sekcija medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov v nevrologiji 15.11.2019
Stopnja prehranjenosti pomurskih pacientov s pogostimi kroničnimi obolenji Društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Pomurja 19.11.2019
Obravnava anafilaksije v praksi in na terenu, ter vzpostavitev alternativne žilne poti z intraosalnim pristopom Društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Celje 20.11.2019
8. Majhnov dan: Celjski dan družinske medicine: Aktualno v družinski medicini Zbornica zdravstvene in babiške nege Slovenije - Zveza strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije, Sekcija medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov v družinski medicini v sodelovanju z drugimi 21.11.2019
Žilni pristopi Zbornica zdravstvene in babiške nege Slovenije - Zveza strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije, Sekcija medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov v anesteziologijo, intenzivno terapijo in transfuziologijo 21.11.2019
Duševno zdravje - depresija Društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Ljubljana 21.11.2019
Kako lahko preprečimo okužbe v perioperativnem okolju Zbornica zdravstvene in babiške nege Slovenije - Zveza strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije, Sekcija medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov v operativni dejavnosti 22.11.2019
20. simpozij z mednarodno udeležbo: »Zdravje in zadovoljstvo posameznika kot eliksir dolgega in polnega življenja« Društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Ljubljana 22.11.2019
Dan za bolnika s KOPB in sladkorno boleznijo v ambulanti družinske medicine Zbornica zdravstvene in babiške nege Slovenije - Zveza strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije, Sekcija medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov v družinski medicini 22.11.2019
Temeljni postopki oživljanja z uporabo AED Društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Ljubljana v sodelovanju z Zbornica zdravstvene in babiške nege Slovenije - Zveza strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije, Sekcija reševalcev v zdravstvu 25.11.2019
Priprava, shranjevanje, distribucija in transfuzija krvnih komponent 26.11.2019
Oskrba dihalne poti in umetna ventilacija v predbolnišničnem okolju Zbornica zdravstvene in babiške nege Slovenije - Zveza strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije, Sekcija reševalcev v zdravstvu 27.11.2019

Strani