Predavanje o duši in srcu in kristalnih energijah narave

Organizator:
Društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Gorenjske
Termin:
15.02.2018 - 16:30 do 19:30
Lokacija:
v Hotelu Astoria Bled

Program

Letošnja tema čajanke je Predavanje o duši in srcu in kristalnih energijah narave

Predavanje je namenjeno vsem zaposlenim v zdravstveni in babiški negi, da bi vam bilo v pomoč, tako pri svojem delu, kot osebni rasti. Ker se srečujete pretežno z bolnimi, ki imajo velikokrat poleg telesa ranjeno tudi dušo, srce, vam bo morda to predavanje pripomoglo k boljšemu razumevanju pacientov in njihovih svojcev, predvsem pa tudi vas samih.

Poglobili se bomo v področje SRCA IN DUŠE. Pogledali bomo, kako sta med seboj povezana, kaj pravzaprav duša je in kaj je srce. Srce ni samo fizičen organ. Je mnogo več, močno polje ustvarjanja ljubezni, radosti, humorja in kreiranja lepih situacij in ljubečih odnosov.

Srce je povezan z dušo. Na kakšen način, bomo ugotovili prav na letošnji čajanki. Vaša duša poje, se radosti, živi svoje fantazije, sanje in jih manifestira. Duša, ki jo imamo v telesu, ima svoje značajske lastnosti in seveda svoje moči. Kakšne pa so? Kako nam koristijo v našem vsakdanjem življenju in se razvijejo v svoj pravi potencial? Po predavanju bo predavateljica odgovarjala na možna vprašanja udeležencev.

Delavnico bom vodila mag. Saša Ropač.

V preteklih letih je že sodelovala z društvi medicinskih sester, kjer je vodila delavnice na temo osebne rasti.
Upamo, da vam bom tema zanimiva in vas bo pritegnila.

Prijave

Prijave sprejemamo na naslov: nina.trifoni@gmail.com do 13. 2. 2018.

Vljudno vabljeni.

Alenka Bijol