Strokovna srečanja

Naslov Organizator Datum Canceled
Temeljni postopki oživljanja z vključenim AED Društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Ptuj - Ormož v sodelovanju s Sekcijo reševalcev v zdravstvu 19.01.2019
Poklicna etika in zakonodaja s področja zdravstva, modul licenca Društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koper v sodelovanju s DMSBZT Velenje 21.01.2019
Uporaba himalajskih posod v vsakdanjem življenju Društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Maribor 21.01.2019
Temeljni postopki oživljanja z vključenim AED Društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Celje v sodelovanju s Sekcijo reševalcev v zdravstvu 22.01.2019
Strokovno popoldne: Motivacijsko predavanje ˝Prijazno je biti prijazen˝ Društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Celje 23.01.2019
Duševno zdravje - depresija Društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Ljubljana 24.01.2019
Temeljni postopki oživljanja z vključenim AED Zbornica zdravstvene in babiške nege Slovenije - Zveza strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije, Sekcija reševalcev v zdravstvu v sodelovanju z Društvom medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Nova Gorica 26.01.2019
Poklicna etika in zakonodaja s področja zdravstva: modul licenca Društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Gorenjske 28.01.2019
Strokovno popoldne DMSBZT Celje: Preventiva izgorelosti med zdravstvenimi delavci, PRIZMA (PRojekt IZgorelost Moč Asertivnost) Društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Celje 30.01.2019
Poklicna etika v praksi zdravstvene in babiške nege Društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Ljubljana 31.01.2019
3. Mednarodni simpozij žilne nevrologije UKC Ljubljana, Nevrološka klinika 31.01.2019
Etika in zakonodaja s področja zdravstva Društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Velenje 31.01.2019
Zakonodaja s področja zdravstva Društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Ljubljana 01.02.2019
Sladki februar 2019, Nadgradnja in osvežitev za time družinske medicine in ostale zdravstvene strokovnjake Zbornica zdravstvene in babiške nege Slovenije - Zveza strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije, Sekcija medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov v endokrinologiji 01.02.2019
Kakovost in varnost v zdravstvu: modul licenca Društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Pomurja 02.02.2019
Neinvazivna mehanska ventilacija Bolnišnica Topolšica 02.02.2019
Etika in zakonodaja v zdravstvu, modul obvezne vsebine Društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Ptuj - Ormož v sodelovanju s DMSBZT Velenje 02.02.2019
Dostojanstvo v zdravstveni in babiški negi Društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Pomurja 05.02.2019
Spoznajmo vnetne revmatične bolezni Društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Celje 06.02.2019

Strani